Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za biološku obradu otpadnih voda
Citirajte ovaj rad
Kondor, D. (2007). Kakvoća aktivnog mulja i učinkovitost razgradnje sastojaka otpadne vode (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:908615
Kondor, Damir. "Kakvoća aktivnog mulja i učinkovitost razgradnje sastojaka otpadne vode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:908615
Kondor, Damir. "Kakvoća aktivnog mulja i učinkovitost razgradnje sastojaka otpadne vode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:908615
Kondor, D. (2007). 'Kakvoća aktivnog mulja i učinkovitost razgradnje sastojaka otpadne vode', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:908615
Kondor D. Kakvoća aktivnog mulja i učinkovitost razgradnje sastojaka otpadne vode [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:908615
D. Kondor, "Kakvoća aktivnog mulja i učinkovitost razgradnje sastojaka otpadne vode", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:908615