diplomski rad
Istraživanje prisutnosti kvasaca iz roda Brettanomyces/Dekkera u vinima Hrvatske

Đuro Raič (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad...

Raič, . (2007). Istraživanje prisutnosti kvasaca iz roda Brettanomyces/Dekkera u vinima Hrvatske (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:347909

Raič, Đuro. "Istraživanje prisutnosti kvasaca iz roda Brettanomyces/Dekkera u vinima Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:347909

Raič, Đuro. "Istraživanje prisutnosti kvasaca iz roda Brettanomyces/Dekkera u vinima Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:347909

Raič, . (2007). 'Istraživanje prisutnosti kvasaca iz roda Brettanomyces/Dekkera u vinima Hrvatske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:347909

Raič . Istraživanje prisutnosti kvasaca iz roda Brettanomyces/Dekkera u vinima Hrvatske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:347909

. Raič, "Istraživanje prisutnosti kvasaca iz roda Brettanomyces/Dekkera u vinima Hrvatske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:347909