prikaz prve stranice dokumenta Istraživanje prisutnosti kvasaca iz roda Brettanomyces/Dekkera u vinima Hrvatske
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Istraživanje prisutnosti kvasaca iz roda Brettanomyces/Dekkera u vinima Hrvatske

Raič, Đuro
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Raič, Đ. (2007). Istraživanje prisutnosti kvasaca iz roda Brettanomyces/Dekkera u vinima Hrvatske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:347909

Raič, Đuro. "Istraživanje prisutnosti kvasaca iz roda Brettanomyces/Dekkera u vinima Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:347909

Raič, Đuro. "Istraživanje prisutnosti kvasaca iz roda Brettanomyces/Dekkera u vinima Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:347909

Raič, Đ. (2007). 'Istraživanje prisutnosti kvasaca iz roda Brettanomyces/Dekkera u vinima Hrvatske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:347909

Raič Đ. Istraživanje prisutnosti kvasaca iz roda Brettanomyces/Dekkera u vinima Hrvatske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:347909

Đ. Raič, "Istraživanje prisutnosti kvasaca iz roda Brettanomyces/Dekkera u vinima Hrvatske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:347909

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.