Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Glavaš, I. (2006). Sastav polifenola i antioksidativna svojstva različitih vrsta čajeva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:455310
Glavaš, Ivana. "Sastav polifenola i antioksidativna svojstva različitih vrsta čajeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:455310
Glavaš, Ivana. "Sastav polifenola i antioksidativna svojstva različitih vrsta čajeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:455310
Glavaš, I. (2006). 'Sastav polifenola i antioksidativna svojstva različitih vrsta čajeva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:455310
Glavaš I. Sastav polifenola i antioksidativna svojstva različitih vrsta čajeva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:455310
I. Glavaš, "Sastav polifenola i antioksidativna svojstva različitih vrsta čajeva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:455310