diplomski rad
Fizikalno-kemijska svojstva te fenolni sastav svježih i prerađenih jagoda

Vanja Đurica (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Đurica, V. (2006). Fizikalno-kemijska svojstva te fenolni sastav svježih i prerađenih jagoda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:358878

Đurica, Vanja. "Fizikalno-kemijska svojstva te fenolni sastav svježih i prerađenih jagoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:358878

Đurica, Vanja. "Fizikalno-kemijska svojstva te fenolni sastav svježih i prerađenih jagoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:358878

Đurica, V. (2006). 'Fizikalno-kemijska svojstva te fenolni sastav svježih i prerađenih jagoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:358878

Đurica V. Fizikalno-kemijska svojstva te fenolni sastav svježih i prerađenih jagoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 20.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:358878

V. Đurica, "Fizikalno-kemijska svojstva te fenolni sastav svježih i prerađenih jagoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:358878