Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Prosinečki, I. (2006). Osobitosti prehrane mladih žena s obzirom na tjelesnu aktivnost (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:190174
Prosinečki, Ivana. "Osobitosti prehrane mladih žena s obzirom na tjelesnu aktivnost." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:190174
Prosinečki, Ivana. "Osobitosti prehrane mladih žena s obzirom na tjelesnu aktivnost." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:190174
Prosinečki, I. (2006). 'Osobitosti prehrane mladih žena s obzirom na tjelesnu aktivnost', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:190174
Prosinečki I. Osobitosti prehrane mladih žena s obzirom na tjelesnu aktivnost [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:190174
I. Prosinečki, "Osobitosti prehrane mladih žena s obzirom na tjelesnu aktivnost", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:190174