diplomski rad
Fenolni spojevi i antioksidativna aktivnost u plodovima trnine te u nektarima i sirupima trnine (Prunus spinosa L.)

Monika Pavlić (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Pavlić, M. (2006). Fenolni spojevi i antioksidativna aktivnost u plodovima trnine te u nektarima i sirupima trnine (Prunus spinosa L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677789

Pavlić, Monika. "Fenolni spojevi i antioksidativna aktivnost u plodovima trnine te u nektarima i sirupima trnine (Prunus spinosa L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677789

Pavlić, Monika. "Fenolni spojevi i antioksidativna aktivnost u plodovima trnine te u nektarima i sirupima trnine (Prunus spinosa L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677789

Pavlić, M. (2006). 'Fenolni spojevi i antioksidativna aktivnost u plodovima trnine te u nektarima i sirupima trnine (Prunus spinosa L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677789

Pavlić M. Fenolni spojevi i antioksidativna aktivnost u plodovima trnine te u nektarima i sirupima trnine (Prunus spinosa L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 21.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677789

M. Pavlić, "Fenolni spojevi i antioksidativna aktivnost u plodovima trnine te u nektarima i sirupima trnine (Prunus spinosa L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677789