Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Ogrinc, P. (2006). Primjena sustava HACCP u ugostiteljstvu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519718
Ogrinc, Petra. "Primjena sustava HACCP u ugostiteljstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519718
Ogrinc, Petra. "Primjena sustava HACCP u ugostiteljstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519718
Ogrinc, P. (2006). 'Primjena sustava HACCP u ugostiteljstvu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519718
Ogrinc P. Primjena sustava HACCP u ugostiteljstvu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519718
P. Ogrinc, "Primjena sustava HACCP u ugostiteljstvu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519718