prikaz prve stranice dokumenta Udjel pepela i mineralnih tvari u identifikaciji botaničkog i geografskog podrijetla meda
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Udjel pepela i mineralnih tvari u identifikaciji botaničkog i geografskog podrijetla meda

Stjepčević, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Stjepčević, P. (2006). Udjel pepela i mineralnih tvari u identifikaciji botaničkog i geografskog podrijetla meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:957801

Stjepčević, Petra. "Udjel pepela i mineralnih tvari u identifikaciji botaničkog i geografskog podrijetla meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:957801

Stjepčević, Petra. "Udjel pepela i mineralnih tvari u identifikaciji botaničkog i geografskog podrijetla meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:957801

Stjepčević, P. (2006). 'Udjel pepela i mineralnih tvari u identifikaciji botaničkog i geografskog podrijetla meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:957801

Stjepčević P. Udjel pepela i mineralnih tvari u identifikaciji botaničkog i geografskog podrijetla meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:957801

P. Stjepčević, "Udjel pepela i mineralnih tvari u identifikaciji botaničkog i geografskog podrijetla meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:957801

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.