Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Stjepčević, P. (2006). Udjel pepela i mineralnih tvari u identifikaciji botaničkog i geografskog podrijetla meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:957801
Stjepčević, Petra. "Udjel pepela i mineralnih tvari u identifikaciji botaničkog i geografskog podrijetla meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:957801
Stjepčević, Petra. "Udjel pepela i mineralnih tvari u identifikaciji botaničkog i geografskog podrijetla meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:957801
Stjepčević, P. (2006). 'Udjel pepela i mineralnih tvari u identifikaciji botaničkog i geografskog podrijetla meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:957801
Stjepčević P. Udjel pepela i mineralnih tvari u identifikaciji botaničkog i geografskog podrijetla meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:957801
P. Stjepčević, "Udjel pepela i mineralnih tvari u identifikaciji botaničkog i geografskog podrijetla meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:957801