Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Kraljić, K. (2006). Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715
Kraljić, Klara. "Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715
Kraljić, Klara. "Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715
Kraljić, K. (2006). 'Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715
Kraljić K. Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715
K. Kraljić, "Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715