diplomski rad
Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja

Klara Kraljić (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad...

Kraljić, K. (2006). Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715

Kraljić, Klara. "Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715

Kraljić, Klara. "Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715

Kraljić, K. (2006). 'Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715

Kraljić K. Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715

K. Kraljić, "Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715