diplomski rad
Polifenolni sastav i antioksidacijska aktivnost Terana i Plavca malog

Davorka Bonači (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Bonači, D. (2006). Polifenolni sastav i antioksidacijska aktivnost Terana i Plavca malog (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852033

Bonači, Davorka. "Polifenolni sastav i antioksidacijska aktivnost Terana i Plavca malog." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852033

Bonači, Davorka. "Polifenolni sastav i antioksidacijska aktivnost Terana i Plavca malog." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852033

Bonači, D. (2006). 'Polifenolni sastav i antioksidacijska aktivnost Terana i Plavca malog', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852033

Bonači D. Polifenolni sastav i antioksidacijska aktivnost Terana i Plavca malog [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852033

D. Bonači, "Polifenolni sastav i antioksidacijska aktivnost Terana i Plavca malog", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852033