Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Bonači, D. (2006). Polifenolni sastav i antioksidacijska aktivnost Terana i Plavca malog (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852033
Bonači, Davorka. "Polifenolni sastav i antioksidacijska aktivnost Terana i Plavca malog." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852033
Bonači, Davorka. "Polifenolni sastav i antioksidacijska aktivnost Terana i Plavca malog." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852033
Bonači, D. (2006). 'Polifenolni sastav i antioksidacijska aktivnost Terana i Plavca malog', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852033
Bonači D. Polifenolni sastav i antioksidacijska aktivnost Terana i Plavca malog [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852033
D. Bonači, "Polifenolni sastav i antioksidacijska aktivnost Terana i Plavca malog", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852033