Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Radeljak, J. (2006). Vrenje, doviranje i odležavanje piva u jednoj posudi uz modificirano hlađenje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616425
Radeljak, Jasna. "Vrenje, doviranje i odležavanje piva u jednoj posudi uz modificirano hlađenje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616425
Radeljak, Jasna. "Vrenje, doviranje i odležavanje piva u jednoj posudi uz modificirano hlađenje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616425
Radeljak, J. (2006). 'Vrenje, doviranje i odležavanje piva u jednoj posudi uz modificirano hlađenje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616425
Radeljak J. Vrenje, doviranje i odležavanje piva u jednoj posudi uz modificirano hlađenje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616425
J. Radeljak, "Vrenje, doviranje i odležavanje piva u jednoj posudi uz modificirano hlađenje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616425