diplomski rad
Vrenje, doviranje i odležavanje piva u jednoj posudi uz modificirano hlađenje

Jasna Radeljak (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Radeljak, J. (2006). Vrenje, doviranje i odležavanje piva u jednoj posudi uz modificirano hlađenje (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616425

Radeljak, Jasna. "Vrenje, doviranje i odležavanje piva u jednoj posudi uz modificirano hlađenje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616425

Radeljak, Jasna. "Vrenje, doviranje i odležavanje piva u jednoj posudi uz modificirano hlađenje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616425

Radeljak, J. (2006). 'Vrenje, doviranje i odležavanje piva u jednoj posudi uz modificirano hlađenje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616425

Radeljak J. Vrenje, doviranje i odležavanje piva u jednoj posudi uz modificirano hlađenje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 20.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616425

J. Radeljak, "Vrenje, doviranje i odležavanje piva u jednoj posudi uz modificirano hlađenje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616425