diplomski rad
Funkcionalna i reološka svojstva izolata proteina soje

Željana Brkić (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Brkić, . (2006). Funkcionalna i reološka svojstva izolata proteina soje (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793823

Brkić, Željana. "Funkcionalna i reološka svojstva izolata proteina soje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793823

Brkić, Željana. "Funkcionalna i reološka svojstva izolata proteina soje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793823

Brkić, . (2006). 'Funkcionalna i reološka svojstva izolata proteina soje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793823

Brkić . Funkcionalna i reološka svojstva izolata proteina soje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793823

. Brkić, "Funkcionalna i reološka svojstva izolata proteina soje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793823