prikaz prve stranice dokumenta Obogaćivanje miješanog kukuruznog kruha sojinim proteinima
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Obogaćivanje miješanog kukuruznog kruha sojinim proteinima

Dujmić, Filip
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica

Citirajte ovaj rad

Dujmić, F. (2006). Obogaćivanje miješanog kukuruznog kruha sojinim proteinima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806111

Dujmić, Filip. "Obogaćivanje miješanog kukuruznog kruha sojinim proteinima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806111

Dujmić, Filip. "Obogaćivanje miješanog kukuruznog kruha sojinim proteinima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806111

Dujmić, F. (2006). 'Obogaćivanje miješanog kukuruznog kruha sojinim proteinima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806111

Dujmić F. Obogaćivanje miješanog kukuruznog kruha sojinim proteinima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806111

F. Dujmić, "Obogaćivanje miješanog kukuruznog kruha sojinim proteinima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806111

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.