Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Dučkić, V. (2006). Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost čajeva kadulje (Salvia Officinalis L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904214
Dučkić, Vedrana. "Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost čajeva kadulje (Salvia Officinalis L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904214
Dučkić, Vedrana. "Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost čajeva kadulje (Salvia Officinalis L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904214
Dučkić, V. (2006). 'Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost čajeva kadulje (Salvia Officinalis L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904214
Dučkić V. Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost čajeva kadulje (Salvia Officinalis L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904214
V. Dučkić, "Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost čajeva kadulje (Salvia Officinalis L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904214