Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Petrović, J. (2006). Kontrolirana fermentacija varaždinskog i hibridnog kupusa sa Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 i Lactobacillus plantarum L4 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059957
Petrović, Jovana. "Kontrolirana fermentacija varaždinskog i hibridnog kupusa sa Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 i Lactobacillus plantarum L4." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059957
Petrović, Jovana. "Kontrolirana fermentacija varaždinskog i hibridnog kupusa sa Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 i Lactobacillus plantarum L4." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059957
Petrović, J. (2006). 'Kontrolirana fermentacija varaždinskog i hibridnog kupusa sa Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 i Lactobacillus plantarum L4', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059957
Petrović J. Kontrolirana fermentacija varaždinskog i hibridnog kupusa sa Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 i Lactobacillus plantarum L4 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059957
J. Petrović, "Kontrolirana fermentacija varaždinskog i hibridnog kupusa sa Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 i Lactobacillus plantarum L4", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059957