diplomski rad
Kontrolirana fermentacija varaždinskog i hibridnog kupusa sa Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 i Lactobacillus plantarum L4

Jovana Petrović (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Petrović, J. (2006). Kontrolirana fermentacija varaždinskog i hibridnog kupusa sa Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 i Lactobacillus plantarum L4 (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059957

Petrović, Jovana. "Kontrolirana fermentacija varaždinskog i hibridnog kupusa sa Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 i Lactobacillus plantarum L4." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059957

Petrović, Jovana. "Kontrolirana fermentacija varaždinskog i hibridnog kupusa sa Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 i Lactobacillus plantarum L4." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059957

Petrović, J. (2006). 'Kontrolirana fermentacija varaždinskog i hibridnog kupusa sa Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 i Lactobacillus plantarum L4', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059957

Petrović J. Kontrolirana fermentacija varaždinskog i hibridnog kupusa sa Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 i Lactobacillus plantarum L4 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059957

J. Petrović, "Kontrolirana fermentacija varaždinskog i hibridnog kupusa sa Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 i Lactobacillus plantarum L4", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059957