diplomski rad
Određivanje kemijskog sastava i prehrambene vrijednosti krupnika i kamuta

Ivana Burulic (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za analitičku kemiju
Citirajte ovaj rad...

Burulic, I. (2006). Određivanje kemijskog sastava i prehrambene vrijednosti krupnika i kamuta (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:434167

Burulic, Ivana. "Određivanje kemijskog sastava i prehrambene vrijednosti krupnika i kamuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:434167

Burulic, Ivana. "Određivanje kemijskog sastava i prehrambene vrijednosti krupnika i kamuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:434167

Burulic, I. (2006). 'Određivanje kemijskog sastava i prehrambene vrijednosti krupnika i kamuta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:434167

Burulic I. Određivanje kemijskog sastava i prehrambene vrijednosti krupnika i kamuta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:434167

I. Burulic, "Određivanje kemijskog sastava i prehrambene vrijednosti krupnika i kamuta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:434167