Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za analitičku kemiju
Citirajte ovaj rad
Burulic, I. (2006). Određivanje kemijskog sastava i prehrambene vrijednosti krupnika i kamuta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:434167
Burulic, Ivana. "Određivanje kemijskog sastava i prehrambene vrijednosti krupnika i kamuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:434167
Burulic, Ivana. "Određivanje kemijskog sastava i prehrambene vrijednosti krupnika i kamuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:434167
Burulic, I. (2006). 'Određivanje kemijskog sastava i prehrambene vrijednosti krupnika i kamuta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:434167
Burulic I. Određivanje kemijskog sastava i prehrambene vrijednosti krupnika i kamuta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:434167
I. Burulic, "Određivanje kemijskog sastava i prehrambene vrijednosti krupnika i kamuta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:434167