Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Kabinet za tehnološko projektiranje
Citirajte ovaj rad
Šanović, Z. (2006). Idejno tehničko-tehnološko rješenje za čuvanje jabuka u hladnjači s kontroliranom atmosferom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747104
Šanović, Zoran. "Idejno tehničko-tehnološko rješenje za čuvanje jabuka u hladnjači s kontroliranom atmosferom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747104
Šanović, Zoran. "Idejno tehničko-tehnološko rješenje za čuvanje jabuka u hladnjači s kontroliranom atmosferom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747104
Šanović, Z. (2006). 'Idejno tehničko-tehnološko rješenje za čuvanje jabuka u hladnjači s kontroliranom atmosferom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747104
Šanović Z. Idejno tehničko-tehnološko rješenje za čuvanje jabuka u hladnjači s kontroliranom atmosferom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747104
Z. Šanović, "Idejno tehničko-tehnološko rješenje za čuvanje jabuka u hladnjači s kontroliranom atmosferom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747104