završni rad
Utjecaj djelovanja ultrazvuka pri sušenju gljiva

Andrea Babić (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehničku termodinamiku
Citirajte ovaj rad...

Babić, A. (2017). Utjecaj djelovanja ultrazvuka pri sušenju gljiva (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:927571

Babić, Andrea. "Utjecaj djelovanja ultrazvuka pri sušenju gljiva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:927571

Babić, Andrea. "Utjecaj djelovanja ultrazvuka pri sušenju gljiva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:927571

Babić, A. (2017). 'Utjecaj djelovanja ultrazvuka pri sušenju gljiva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:927571

Babić A. Utjecaj djelovanja ultrazvuka pri sušenju gljiva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:927571

A. Babić, "Utjecaj djelovanja ultrazvuka pri sušenju gljiva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:927571