diplomski rad
Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa

Sven Karlović (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad...

Karlović, S. (2006). Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209

Karlović, Sven. "Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209

Karlović, Sven. "Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209

Karlović, S. (2006). 'Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209

Karlović S. Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209

S. Karlović, "Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209