Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Nizek, M. (2006). Validacija metode Fourier transformirane infracrvene spektroskopije pri određivanju kemijskih parametara mlijeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181426
Nizek, Marina. "Validacija metode Fourier transformirane infracrvene spektroskopije pri određivanju kemijskih parametara mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181426
Nizek, Marina. "Validacija metode Fourier transformirane infracrvene spektroskopije pri određivanju kemijskih parametara mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181426
Nizek, M. (2006). 'Validacija metode Fourier transformirane infracrvene spektroskopije pri određivanju kemijskih parametara mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181426
Nizek M. Validacija metode Fourier transformirane infracrvene spektroskopije pri određivanju kemijskih parametara mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 03.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181426
M. Nizek, "Validacija metode Fourier transformirane infracrvene spektroskopije pri određivanju kemijskih parametara mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181426