Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Barukčić, I. (2006). Određivanje udjela hidroksimetilfurfurala i prolina u različitim uzorcima meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:822985
Barukčić, Irena. "Određivanje udjela hidroksimetilfurfurala i prolina u različitim uzorcima meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:822985
Barukčić, Irena. "Određivanje udjela hidroksimetilfurfurala i prolina u različitim uzorcima meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:822985
Barukčić, I. (2006). 'Određivanje udjela hidroksimetilfurfurala i prolina u različitim uzorcima meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:822985
Barukčić I. Određivanje udjela hidroksimetilfurfurala i prolina u različitim uzorcima meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:822985
I. Barukčić, "Određivanje udjela hidroksimetilfurfurala i prolina u različitim uzorcima meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:822985