diplomski rad
Tehnološka svojstva sojinog zrna iz sortnih pokusa

Tatjana Marković (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad...

Marković, T. (2006). Tehnološka svojstva sojinog zrna iz sortnih pokusa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941785

Marković, Tatjana. "Tehnološka svojstva sojinog zrna iz sortnih pokusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941785

Marković, Tatjana. "Tehnološka svojstva sojinog zrna iz sortnih pokusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941785

Marković, T. (2006). 'Tehnološka svojstva sojinog zrna iz sortnih pokusa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941785

Marković T. Tehnološka svojstva sojinog zrna iz sortnih pokusa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941785

T. Marković, "Tehnološka svojstva sojinog zrna iz sortnih pokusa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941785