diplomski rad
Polifenolni i karotenoidni spojevi u cvijetu, ekstraktu i sirupu bazge

Mario Špelić (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Špelić, M. (2006). Polifenolni i karotenoidni spojevi u cvijetu, ekstraktu i sirupu bazge (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875177

Špelić, Mario. "Polifenolni i karotenoidni spojevi u cvijetu, ekstraktu i sirupu bazge." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875177

Špelić, Mario. "Polifenolni i karotenoidni spojevi u cvijetu, ekstraktu i sirupu bazge." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875177

Špelić, M. (2006). 'Polifenolni i karotenoidni spojevi u cvijetu, ekstraktu i sirupu bazge', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875177

Špelić M. Polifenolni i karotenoidni spojevi u cvijetu, ekstraktu i sirupu bazge [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875177

M. Špelić, "Polifenolni i karotenoidni spojevi u cvijetu, ekstraktu i sirupu bazge", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875177