Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Špelić, M. (2006). Polifenolni i karotenoidni spojevi u cvijetu, ekstraktu i sirupu bazge (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875177
Špelić, Mario. "Polifenolni i karotenoidni spojevi u cvijetu, ekstraktu i sirupu bazge." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875177
Špelić, Mario. "Polifenolni i karotenoidni spojevi u cvijetu, ekstraktu i sirupu bazge." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875177
Špelić, M. (2006). 'Polifenolni i karotenoidni spojevi u cvijetu, ekstraktu i sirupu bazge', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875177
Špelić M. Polifenolni i karotenoidni spojevi u cvijetu, ekstraktu i sirupu bazge [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875177
M. Špelić, "Polifenolni i karotenoidni spojevi u cvijetu, ekstraktu i sirupu bazge", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875177