prikaz prve stranice dokumenta Primjena hidrokoloida u konditorskoj industriji
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Primjena hidrokoloida u konditorskoj industriji

Ivanković, Kornelija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Ivanković, K. (2006). Primjena hidrokoloida u konditorskoj industriji (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719677

Ivanković, Kornelija. "Primjena hidrokoloida u konditorskoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719677

Ivanković, Kornelija. "Primjena hidrokoloida u konditorskoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719677

Ivanković, K. (2006). 'Primjena hidrokoloida u konditorskoj industriji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719677

Ivanković K. Primjena hidrokoloida u konditorskoj industriji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719677

K. Ivanković, "Primjena hidrokoloida u konditorskoj industriji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719677

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.