Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Sinčić, M. (2005). Primjena HACCP sustava u proizvodnji smrznutih paniranih proizvoda od purećeg mesa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719215
Sinčić, Martina. "Primjena HACCP sustava u proizvodnji smrznutih paniranih proizvoda od purećeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719215
Sinčić, Martina. "Primjena HACCP sustava u proizvodnji smrznutih paniranih proizvoda od purećeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719215
Sinčić, M. (2005). 'Primjena HACCP sustava u proizvodnji smrznutih paniranih proizvoda od purećeg mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719215
Sinčić M. Primjena HACCP sustava u proizvodnji smrznutih paniranih proizvoda od purećeg mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719215
M. Sinčić, "Primjena HACCP sustava u proizvodnji smrznutih paniranih proizvoda od purećeg mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719215