Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad
Suchý, A. (2005). Ugradnja iona bakra u stanice kvasca Kluyveromyces marxianus tijekom kultivacije na sirutci (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:414533
Suchý, Ana. "Ugradnja iona bakra u stanice kvasca Kluyveromyces marxianus tijekom kultivacije na sirutci." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:414533
Suchý, Ana. "Ugradnja iona bakra u stanice kvasca Kluyveromyces marxianus tijekom kultivacije na sirutci." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:414533
Suchý, A. (2005). 'Ugradnja iona bakra u stanice kvasca Kluyveromyces marxianus tijekom kultivacije na sirutci', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:414533
Suchý A. Ugradnja iona bakra u stanice kvasca Kluyveromyces marxianus tijekom kultivacije na sirutci [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:414533
A. Suchý, "Ugradnja iona bakra u stanice kvasca Kluyveromyces marxianus tijekom kultivacije na sirutci", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:414533