diplomski rad
Određivanje fizikalno-kemijskih parametara uzoraka meda

Ivan Magerle (2005)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Magerle, I. (2005). Određivanje fizikalno-kemijskih parametara uzoraka meda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714490

Magerle, Ivan. "Određivanje fizikalno-kemijskih parametara uzoraka meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714490

Magerle, Ivan. "Određivanje fizikalno-kemijskih parametara uzoraka meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714490

Magerle, I. (2005). 'Određivanje fizikalno-kemijskih parametara uzoraka meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714490

Magerle I. Određivanje fizikalno-kemijskih parametara uzoraka meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714490

I. Magerle, "Određivanje fizikalno-kemijskih parametara uzoraka meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714490