Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za analitičku kemiju
Citirajte ovaj rad
Ivičić, N. (2005). Kemijski sastav i prehrambena vrijednost quinoe i amarantha (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:163833
Ivičić, Nina. "Kemijski sastav i prehrambena vrijednost quinoe i amarantha." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:163833
Ivičić, Nina. "Kemijski sastav i prehrambena vrijednost quinoe i amarantha." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:163833
Ivičić, N. (2005). 'Kemijski sastav i prehrambena vrijednost quinoe i amarantha', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:163833
Ivičić N. Kemijski sastav i prehrambena vrijednost quinoe i amarantha [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:163833
N. Ivičić, "Kemijski sastav i prehrambena vrijednost quinoe i amarantha", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:163833