Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Jagar, I. (2005). Određivanje flavanon glikozida i polimetoksi flavona u svježoj i prerađenoj pulpi mandarina i klementina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280386
Jagar, Iva. "Određivanje flavanon glikozida i polimetoksi flavona u svježoj i prerađenoj pulpi mandarina i klementina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280386
Jagar, Iva. "Određivanje flavanon glikozida i polimetoksi flavona u svježoj i prerađenoj pulpi mandarina i klementina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280386
Jagar, I. (2005). 'Određivanje flavanon glikozida i polimetoksi flavona u svježoj i prerađenoj pulpi mandarina i klementina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280386
Jagar I. Određivanje flavanon glikozida i polimetoksi flavona u svježoj i prerađenoj pulpi mandarina i klementina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280386
I. Jagar, "Određivanje flavanon glikozida i polimetoksi flavona u svježoj i prerađenoj pulpi mandarina i klementina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280386