Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Martinčić, A. (2005). Utjecaj dehidrooctene kiseline na rast odabranih sojeva mikroorganizama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:629369
Martinčić, Ana. "Utjecaj dehidrooctene kiseline na rast odabranih sojeva mikroorganizama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:629369
Martinčić, Ana. "Utjecaj dehidrooctene kiseline na rast odabranih sojeva mikroorganizama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:629369
Martinčić, A. (2005). 'Utjecaj dehidrooctene kiseline na rast odabranih sojeva mikroorganizama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:629369
Martinčić A. Utjecaj dehidrooctene kiseline na rast odabranih sojeva mikroorganizama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:629369
A. Martinčić, "Utjecaj dehidrooctene kiseline na rast odabranih sojeva mikroorganizama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:629369