diplomski rad
Određivanje fenolnih spojeva i aktivnosti enzima u bobicama bazge (Sambucus nigra L.)

Kristina Pastorčić (2005)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Pastorčić, K. (2005). Određivanje fenolnih spojeva i aktivnosti enzima u bobicama bazge (Sambucus nigra L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:987674

Pastorčić, Kristina. "Određivanje fenolnih spojeva i aktivnosti enzima u bobicama bazge (Sambucus nigra L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:987674

Pastorčić, Kristina. "Određivanje fenolnih spojeva i aktivnosti enzima u bobicama bazge (Sambucus nigra L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:987674

Pastorčić, K. (2005). 'Određivanje fenolnih spojeva i aktivnosti enzima u bobicama bazge (Sambucus nigra L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:987674

Pastorčić K. Određivanje fenolnih spojeva i aktivnosti enzima u bobicama bazge (Sambucus nigra L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:987674

K. Pastorčić, "Određivanje fenolnih spojeva i aktivnosti enzima u bobicama bazge (Sambucus nigra L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:987674