Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Grubić, I. (2005). Optimalizacija autolize pekarskog kvasca Saccharomyces cerevisiae za proizvodnju okusnih 5'-ribonukleotida (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894909
Grubić, Iris. "Optimalizacija autolize pekarskog kvasca Saccharomyces cerevisiae za proizvodnju okusnih 5'-ribonukleotida." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894909
Grubić, Iris. "Optimalizacija autolize pekarskog kvasca Saccharomyces cerevisiae za proizvodnju okusnih 5'-ribonukleotida." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894909
Grubić, I. (2005). 'Optimalizacija autolize pekarskog kvasca Saccharomyces cerevisiae za proizvodnju okusnih 5'-ribonukleotida', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894909
Grubić I. Optimalizacija autolize pekarskog kvasca Saccharomyces cerevisiae za proizvodnju okusnih 5'-ribonukleotida [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894909
I. Grubić, "Optimalizacija autolize pekarskog kvasca Saccharomyces cerevisiae za proizvodnju okusnih 5'-ribonukleotida", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894909