diplomski rad
Optimalizacija autolize pekarskog kvasca Saccharomyces cerevisiae za proizvodnju okusnih 5'-ribonukleotida

Iris Grubić (2005)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Grubić, I. (2005). Optimalizacija autolize pekarskog kvasca Saccharomyces cerevisiae za proizvodnju okusnih 5'-ribonukleotida (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894909

Grubić, Iris. "Optimalizacija autolize pekarskog kvasca Saccharomyces cerevisiae za proizvodnju okusnih 5'-ribonukleotida." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894909

Grubić, Iris. "Optimalizacija autolize pekarskog kvasca Saccharomyces cerevisiae za proizvodnju okusnih 5'-ribonukleotida." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894909

Grubić, I. (2005). 'Optimalizacija autolize pekarskog kvasca Saccharomyces cerevisiae za proizvodnju okusnih 5'-ribonukleotida', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894909

Grubić I. Optimalizacija autolize pekarskog kvasca Saccharomyces cerevisiae za proizvodnju okusnih 5'-ribonukleotida [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894909

I. Grubić, "Optimalizacija autolize pekarskog kvasca Saccharomyces cerevisiae za proizvodnju okusnih 5'-ribonukleotida", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894909