Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Bužić, D. (2005). Degradacija vitamina C prilikom proizvodnje marmelade od šipka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:098247
Bužić, Dario. "Degradacija vitamina C prilikom proizvodnje marmelade od šipka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:098247
Bužić, Dario. "Degradacija vitamina C prilikom proizvodnje marmelade od šipka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:098247
Bužić, D. (2005). 'Degradacija vitamina C prilikom proizvodnje marmelade od šipka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 01.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:098247
Bužić D. Degradacija vitamina C prilikom proizvodnje marmelade od šipka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 01.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:098247
D. Bužić, "Degradacija vitamina C prilikom proizvodnje marmelade od šipka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:098247