prikaz prve stranice dokumenta Molekularno tipiziranje bakterije Escherichia coli gel elektroferozom u pulsirajućem polju
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Molekularno tipiziranje bakterije Escherichia coli gel elektroferozom u pulsirajućem polju

Putica, Nikolina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Putica, N. (2004). Molekularno tipiziranje bakterije Escherichia coli gel elektroferozom u pulsirajućem polju (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747046

Putica, Nikolina. "Molekularno tipiziranje bakterije Escherichia coli gel elektroferozom u pulsirajućem polju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747046

Putica, Nikolina. "Molekularno tipiziranje bakterije Escherichia coli gel elektroferozom u pulsirajućem polju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747046

Putica, N. (2004). 'Molekularno tipiziranje bakterije Escherichia coli gel elektroferozom u pulsirajućem polju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747046

Putica N. Molekularno tipiziranje bakterije Escherichia coli gel elektroferozom u pulsirajućem polju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747046

N. Putica, "Molekularno tipiziranje bakterije Escherichia coli gel elektroferozom u pulsirajućem polju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747046

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.