diplomski rad
Utjecaj iona mangana na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Kluyveromyces murxianus

Ivana Antunović (2004)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad...

Antunović, I. (2004). Utjecaj iona mangana na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Kluyveromyces murxianus (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886061

Antunović, Ivana. "Utjecaj iona mangana na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Kluyveromyces murxianus." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886061

Antunović, Ivana. "Utjecaj iona mangana na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Kluyveromyces murxianus." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886061

Antunović, I. (2004). 'Utjecaj iona mangana na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Kluyveromyces murxianus', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886061

Antunović I. Utjecaj iona mangana na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Kluyveromyces murxianus [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886061

I. Antunović, "Utjecaj iona mangana na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Kluyveromyces murxianus", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886061