Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad
Antunović, I. (2004). Utjecaj iona mangana na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Kluyveromyces murxianus (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886061
Antunović, Ivana. "Utjecaj iona mangana na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Kluyveromyces murxianus." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886061
Antunović, Ivana. "Utjecaj iona mangana na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Kluyveromyces murxianus." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886061
Antunović, I. (2004). 'Utjecaj iona mangana na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Kluyveromyces murxianus', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886061
Antunović I. Utjecaj iona mangana na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Kluyveromyces murxianus [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886061
I. Antunović, "Utjecaj iona mangana na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Kluyveromyces murxianus", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886061