Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Tomić, S. (2004). Unos kalcija i drugih hranjivih tvari u žena obzirom na mineralnu gustoću kostiju (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148143
Tomić, Srđanka. "Unos kalcija i drugih hranjivih tvari u žena obzirom na mineralnu gustoću kostiju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148143
Tomić, Srđanka. "Unos kalcija i drugih hranjivih tvari u žena obzirom na mineralnu gustoću kostiju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148143
Tomić, S. (2004). 'Unos kalcija i drugih hranjivih tvari u žena obzirom na mineralnu gustoću kostiju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148143
Tomić S. Unos kalcija i drugih hranjivih tvari u žena obzirom na mineralnu gustoću kostiju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148143
S. Tomić, "Unos kalcija i drugih hranjivih tvari u žena obzirom na mineralnu gustoću kostiju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148143