diplomski rad
Postupci izolacije β-glukana iz pivskog kvasca

Ksenija Veček (2004)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Veček, K. (2004). Postupci izolacije β-glukana iz pivskog kvasca (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490323

Veček, Ksenija. "Postupci izolacije β-glukana iz pivskog kvasca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490323

Veček, Ksenija. "Postupci izolacije β-glukana iz pivskog kvasca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490323

Veček, K. (2004). 'Postupci izolacije β-glukana iz pivskog kvasca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490323

Veček K. Postupci izolacije β-glukana iz pivskog kvasca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490323

K. Veček, "Postupci izolacije β-glukana iz pivskog kvasca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490323