prikaz prve stranice dokumenta Antioksidativna aktivnost zeolita u uljima
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Antioksidativna aktivnost zeolita u uljima

Mandić, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Mandić, I. (2004). Antioksidativna aktivnost zeolita u uljima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246626

Mandić, Ivana. "Antioksidativna aktivnost zeolita u uljima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246626

Mandić, Ivana. "Antioksidativna aktivnost zeolita u uljima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246626

Mandić, I. (2004). 'Antioksidativna aktivnost zeolita u uljima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246626

Mandić I. Antioksidativna aktivnost zeolita u uljima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246626

I. Mandić, "Antioksidativna aktivnost zeolita u uljima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246626

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.