završni rad
Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na kemijski sastav vina

Gelo, Klara
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Gelo, K. (2017). Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na kemijski sastav vina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252390

Gelo, Klara. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na kemijski sastav vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252390

Gelo, Klara. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na kemijski sastav vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252390

Gelo, K. (2017). 'Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na kemijski sastav vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252390

Gelo K. Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na kemijski sastav vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252390

K. Gelo, "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na kemijski sastav vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252390

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.