prikaz prve stranice dokumenta Sastav masnih kiselina i sterola u bučinom ulju, te u sirovom i rafiniranom repičinom i sojinom ulju
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Sastav masnih kiselina i sterola u bučinom ulju, te u sirovom i rafiniranom repičinom i sojinom ulju

Haluga, Renata
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Haluga, R. (2004). Sastav masnih kiselina i sterola u bučinom ulju, te u sirovom i rafiniranom repičinom i sojinom ulju (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:153794

Haluga, Renata. "Sastav masnih kiselina i sterola u bučinom ulju, te u sirovom i rafiniranom repičinom i sojinom ulju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:153794

Haluga, Renata. "Sastav masnih kiselina i sterola u bučinom ulju, te u sirovom i rafiniranom repičinom i sojinom ulju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:153794

Haluga, R. (2004). 'Sastav masnih kiselina i sterola u bučinom ulju, te u sirovom i rafiniranom repičinom i sojinom ulju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:153794

Haluga R. Sastav masnih kiselina i sterola u bučinom ulju, te u sirovom i rafiniranom repičinom i sojinom ulju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:153794

R. Haluga, "Sastav masnih kiselina i sterola u bučinom ulju, te u sirovom i rafiniranom repičinom i sojinom ulju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:153794

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.