diplomski rad
Utjecaj prinosa grožđa na aromu vina Malvazije istarske

Marija Supičić (2004)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Supičić, M. (2004). Utjecaj prinosa grožđa na aromu vina Malvazije istarske (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681645

Supičić, Marija. "Utjecaj prinosa grožđa na aromu vina Malvazije istarske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681645

Supičić, Marija. "Utjecaj prinosa grožđa na aromu vina Malvazije istarske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681645

Supičić, M. (2004). 'Utjecaj prinosa grožđa na aromu vina Malvazije istarske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681645

Supičić M. Utjecaj prinosa grožđa na aromu vina Malvazije istarske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681645

M. Supičić, "Utjecaj prinosa grožđa na aromu vina Malvazije istarske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681645