diplomski rad
Određivanje mikrobiološke ispravnosti kakaovca i kakao-proizvoda

Sanja Vujčić (2005)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad...

Vujčić, S. (2005). Određivanje mikrobiološke ispravnosti kakaovca i kakao-proizvoda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385103

Vujčić, Sanja. "Određivanje mikrobiološke ispravnosti kakaovca i kakao-proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385103

Vujčić, Sanja. "Određivanje mikrobiološke ispravnosti kakaovca i kakao-proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385103

Vujčić, S. (2005). 'Određivanje mikrobiološke ispravnosti kakaovca i kakao-proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385103

Vujčić S. Određivanje mikrobiološke ispravnosti kakaovca i kakao-proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385103

S. Vujčić, "Određivanje mikrobiološke ispravnosti kakaovca i kakao-proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385103