diplomski rad
Tehnološka svojstva sjemena suncokreta iz sortnih pokusa

Tomislav Horvatiček (2005)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad...

Horvatiček, T. (2005). Tehnološka svojstva sjemena suncokreta iz sortnih pokusa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495058

Horvatiček, Tomislav. "Tehnološka svojstva sjemena suncokreta iz sortnih pokusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495058

Horvatiček, Tomislav. "Tehnološka svojstva sjemena suncokreta iz sortnih pokusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495058

Horvatiček, T. (2005). 'Tehnološka svojstva sjemena suncokreta iz sortnih pokusa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495058

Horvatiček T. Tehnološka svojstva sjemena suncokreta iz sortnih pokusa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495058

T. Horvatiček, "Tehnološka svojstva sjemena suncokreta iz sortnih pokusa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495058