Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Horvatiček, T. (2005). Tehnološka svojstva sjemena suncokreta iz sortnih pokusa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495058
Horvatiček, Tomislav. "Tehnološka svojstva sjemena suncokreta iz sortnih pokusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495058
Horvatiček, Tomislav. "Tehnološka svojstva sjemena suncokreta iz sortnih pokusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495058
Horvatiček, T. (2005). 'Tehnološka svojstva sjemena suncokreta iz sortnih pokusa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495058
Horvatiček T. Tehnološka svojstva sjemena suncokreta iz sortnih pokusa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495058
T. Horvatiček, "Tehnološka svojstva sjemena suncokreta iz sortnih pokusa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495058