prikaz prve stranice dokumenta Određivanje udjela fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost u sokovima mandarine
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje udjela fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost u sokovima mandarine

Sakač, Valentina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Sakač, V. (2005). Određivanje udjela fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost u sokovima mandarine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530738

Sakač, Valentina. "Određivanje udjela fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost u sokovima mandarine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530738

Sakač, Valentina. "Određivanje udjela fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost u sokovima mandarine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530738

Sakač, V. (2005). 'Određivanje udjela fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost u sokovima mandarine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530738

Sakač V. Određivanje udjela fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost u sokovima mandarine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530738

V. Sakač, "Određivanje udjela fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost u sokovima mandarine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530738

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.