diplomski rad
Određivanje udjela fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost u sokovima mandarine

Valentina Sakač (2005)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Sakač, V. (2005). Određivanje udjela fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost u sokovima mandarine (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530738

Sakač, Valentina. "Određivanje udjela fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost u sokovima mandarine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530738

Sakač, Valentina. "Određivanje udjela fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost u sokovima mandarine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530738

Sakač, V. (2005). 'Određivanje udjela fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost u sokovima mandarine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530738

Sakač V. Određivanje udjela fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost u sokovima mandarine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 23.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530738

V. Sakač, "Određivanje udjela fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost u sokovima mandarine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530738