Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Sakač, V. (2005). Određivanje udjela fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost u sokovima mandarine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530738
Sakač, Valentina. "Određivanje udjela fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost u sokovima mandarine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530738
Sakač, Valentina. "Određivanje udjela fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost u sokovima mandarine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530738
Sakač, V. (2005). 'Određivanje udjela fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost u sokovima mandarine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530738
Sakač V. Određivanje udjela fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost u sokovima mandarine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530738
V. Sakač, "Određivanje udjela fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost u sokovima mandarine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530738