Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad
Belošević, S. (2005). Reološka svojstva brašna ozimih i jarih pšenica žetve 2003 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:782057
Belošević, Sunčica. "Reološka svojstva brašna ozimih i jarih pšenica žetve 2003." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:782057
Belošević, Sunčica. "Reološka svojstva brašna ozimih i jarih pšenica žetve 2003." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:782057
Belošević, S. (2005). 'Reološka svojstva brašna ozimih i jarih pšenica žetve 2003', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:782057
Belošević S. Reološka svojstva brašna ozimih i jarih pšenica žetve 2003 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:782057
S. Belošević, "Reološka svojstva brašna ozimih i jarih pšenica žetve 2003", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:782057