diplomski rad
Mikrobiološka kakvoća probiotičkog svježeg sira

Žaklina Lukić (2005)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Lukić, . (2005). Mikrobiološka kakvoća probiotičkog svježeg sira (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664977

Lukić, Žaklina. "Mikrobiološka kakvoća probiotičkog svježeg sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664977

Lukić, Žaklina. "Mikrobiološka kakvoća probiotičkog svježeg sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664977

Lukić, . (2005). 'Mikrobiološka kakvoća probiotičkog svježeg sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664977

Lukić . Mikrobiološka kakvoća probiotičkog svježeg sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664977

. Lukić, "Mikrobiološka kakvoća probiotičkog svježeg sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664977