prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj prinosa termina berbe i vrste podloge na udjel dušika, fenolnih spojeva i tvari arome Malvazije istarske
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj prinosa termina berbe i vrste podloge na udjel dušika, fenolnih spojeva i tvari arome Malvazije istarske

Čorak, Ivan
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Čorak, I. (2005). Utjecaj prinosa termina berbe i vrste podloge na udjel dušika, fenolnih spojeva i tvari arome Malvazije istarske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:564404

Čorak, Ivan. "Utjecaj prinosa termina berbe i vrste podloge na udjel dušika, fenolnih spojeva i tvari arome Malvazije istarske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:564404

Čorak, Ivan. "Utjecaj prinosa termina berbe i vrste podloge na udjel dušika, fenolnih spojeva i tvari arome Malvazije istarske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:564404

Čorak, I. (2005). 'Utjecaj prinosa termina berbe i vrste podloge na udjel dušika, fenolnih spojeva i tvari arome Malvazije istarske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:564404

Čorak I. Utjecaj prinosa termina berbe i vrste podloge na udjel dušika, fenolnih spojeva i tvari arome Malvazije istarske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:564404

I. Čorak, "Utjecaj prinosa termina berbe i vrste podloge na udjel dušika, fenolnih spojeva i tvari arome Malvazije istarske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:564404

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.