završni rad
Utjecaj kakaovih proizvoda na imunosni sustav

Matea Kušen (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama
Citirajte ovaj rad...

Kušen, M. (2015). Utjecaj kakaovih proizvoda na imunosni sustav (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:151991

Kušen, Matea. "Utjecaj kakaovih proizvoda na imunosni sustav." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:151991

Kušen, Matea. "Utjecaj kakaovih proizvoda na imunosni sustav." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:151991

Kušen, M. (2015). 'Utjecaj kakaovih proizvoda na imunosni sustav', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:151991

Kušen M. Utjecaj kakaovih proizvoda na imunosni sustav [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:151991

M. Kušen, "Utjecaj kakaovih proizvoda na imunosni sustav", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:151991