prikaz prve stranice dokumenta Kontrola kvalitete probiotičkog svježeg sira
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Kontrola kvalitete probiotičkog svježeg sira

Vranko, Milaneta
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Vranko, M. (2005). Kontrola kvalitete probiotičkog svježeg sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:617798

Vranko, Milaneta. "Kontrola kvalitete probiotičkog svježeg sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:617798

Vranko, Milaneta. "Kontrola kvalitete probiotičkog svježeg sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:617798

Vranko, M. (2005). 'Kontrola kvalitete probiotičkog svježeg sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:617798

Vranko M. Kontrola kvalitete probiotičkog svježeg sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:617798

M. Vranko, "Kontrola kvalitete probiotičkog svježeg sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:617798

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.