prikaz prve stranice dokumenta Zamjene za mlijeko u kakao proizvodima
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Zamjene za mlijeko u kakao proizvodima

Golik, Iva
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Golik, I. (2005). Zamjene za mlijeko u kakao proizvodima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:108586

Golik, Iva. "Zamjene za mlijeko u kakao proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:108586

Golik, Iva. "Zamjene za mlijeko u kakao proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:108586

Golik, I. (2005). 'Zamjene za mlijeko u kakao proizvodima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:108586

Golik I. Zamjene za mlijeko u kakao proizvodima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:108586

I. Golik, "Zamjene za mlijeko u kakao proizvodima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:108586

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.